Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Heeft u al overwogen om uw bedrijf aan uw kas te laten bouwen? Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. begrijpen we dat de combinatie van kantoorruimte en een kas een steeds aantrekkelijkere optie wordt voor ondernemers in de tuinbouwsector. Door uw bedrijfsruimte aan uw kassen te koppelen, creëert u niet alleen efficiëntie maar ook synergie tussen uw zakelijke activiteiten en de daadwerkelijke productie. Als u besluit om uw bedrijf aan een kas te laten bouwen, kiest u voor een moderne en innovatieve oplossing die perfect aansluit bij de huidige marktbehoeften.

Heeft u vragen over het bouwen van een kas voor uw bedrijf?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van een bedrijf aan uw kas laten bouwen?

Als kassenbouwer weten wij als geen ander dat het hebben van een bedrijfsruimte aan uw kassen talloze voordelen biedt. Het stelt u in staat om sneller beslissingen te nemen en direct in te grijpen wanneer dat nodig is. U bent immers dicht bij de plek waar het allemaal gebeurt. Een kas laten bouwen met een bedrijfsruimte eraan draagt bij aan een hechtere relatie met uw medewerkers in de kas. Ze zien dat u investeert in de nabijheid, wat de communicatie en daarmee de bedrijfsprocessen ten goede komt. Het idee van een bedrijfsruimte aan kassen is niet alleen praktisch, maar het is ook financieel aantrekkelijk. Een bedrijf aan een kas laten bouwen is daarom een verstandige investering voor de toekomst. Naast het bouwen van een bedrijfsruimte aan uw kas, zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen.

Neem contact met ons op voor een bedrijfsruimte aan uw kassen

Bent u klaar om de vele voordelen van een bedrijf aan een kas laten bouwen en het toevoegen van bedrijfsruimte aan kassen voor uzelf te ervaren? Neem dan nu contact met ons op. We kijken samen met u naar de best passende oplossingen voor uw unieke situatie. Laat deze kans niet liggen om uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Met een bedrijfsruimte aan uw kleine kas bent u klaar voor de toekomst en plukt u de vruchten van een doordachte, strategische keuze.

Kasaanbedrijf