Specialist in professioneel kas slopen

Om uw kas te laten slopen, schakelt u R. vd Loos Greenhouses B.V. uit Hoek van Holland in. Met jarenlange ervaring en gespecialiseerd personeel zijn we in staat uw kas snel en efficiënt te demonteren. Onze snelle en gestructureerde aanpak zorgt keer op keer voor een geslaagd project. Als u overweegt uw kas te laten slopen, zijn wij uw betrouwbare partner. Wij zorgen ervoor dat er geen spullen achterblijven en ruimen alles netjes op.

Geef de materialen uit uw kas na het slopen een tweede leven

Na het slopen van uw kas zorgen wij dat de gebruikte kasmaterialen een tweede leven krijgen. We strippen en reinigen de materialen grondig voordat we ze opslaan. Deze materialen gebruiken we indien mogelijk in toekomstige bouw- of renovatieprojecten. De gebruikte kassen met een voordelige prijs zijn zo een win-winsituatie voor zowel het milieu als voor u als klant. Heeft u voorkeur om uw kas niet te laten slopen, maar juist te behouden? Schakel ons dan in voor een professionele kasreparatie. Zo is kasglas vervangen ook mogelijk bij ons.

Neem contact op voor uw kassloop

Bent u van plan uw kas te laten slopen en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor dit project? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met jarenlange ervaring als kassenbouwer zorgen we er samen voor dat het demonteren van uw kas een gestroomlijnd en duurzaam proces wordt. Ons gekwalificeerde personeel zet sterk in op kwaliteit en service en is beschikbaar in heel Europa.