Specialist in professioneel kas slopen

Als het gaat om een kas slopen, bent u bij R vd Loos Greenhouses B.V. aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en gespecialiseerd personeel zijn we in staat uw kas snel en efficiënt te demonteren. Onze snelle en gestructureerde aanpak zorgt keer op keer voor een geslaagd project. Als u overweegt uw kas te slopen, zijn wij uw betrouwbare partner.

Geef de materialen uit uw kas na het slopen een tweede leven

Na het slopen van uw kas zorgen wij dat de gebruikte kasmaterialen een tweede leven krijgen. We strippen en reinigen de materialen grondig voordat we ze opslaan. Deze materialen gebruiken we indien mogelijk in toekomstige bouw- of renovatieprojecten. De gebruikte kassen met een voordelige prijs zijn zo een win-winsituatie voor zowel het milieu als voor u als klant. Heeft u voorkeur om uw kas te behouden? Schakel ons dan in om de schade aan uw kas te herstellen.

Neem contact op voor uw kassloop

Bent u van plan uw kas te slopen en zoekt u een betrouwbare partner voor dit project? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met jarenlange ervaring als kassenbouwer zorgen we er samen voor dat het demonteren van uw kas een gestroomlijnd en duurzaam proces wordt. Ons gekwalificeerde personeel zet sterk in op kwaliteit en service en zijn beschikbaar in heel Europa.