Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Heeft uw bedrijf hulp nodig om kasglas te vervangen? Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. uit Hoek van Holland bent u verzekerd van een snelle en efficiënte vervanging van kasglas. Op deze manier ervaren uw bedrijfsprocessen minimale onderbreking. Onze specialisten zijn uitgerust met de kennis en het gereedschap om het kasglas soepel en snel te vervangen, ongeacht de grootte of het type kas.

Wilt u kasglas laten vervangen door een specialist?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Kasglas laten vervangen door ware vakmensen

Het vervangen van kasglas is essentieel bij schade, zoals breuken of ernstige krassen die de plantengroei kunnen beïnvloeden. Daarnaast kan verouderd of inefficiënt glas leiden tot energieverlies en hogere operationele kosten. Wij adviseren tijdig het glas van uw kas te vervangen om optimale groeiomstandigheden en energie-efficiëntie te waarborgen. Dit doen wij middels vakkundige kasreparatie. Ons team beoordeelt de staat van uw kas en biedt een op maat gemaakte oplossing. Zo is het in sommige gevallen ook mogelijk om het glas van kassen te renoveren. U kunt hierbij kiezen voor nieuwe of gebruikte kasmaterialen van goede kwaliteit.

Vraag een offerte op maat aan

Is uw kas toe aan nieuw glas en wilt u meer informatie over de kosten? Of vraagt u uzelf wel eens af ‘wat kost een kas’? Neem vandaag nog contact met ons op. Als kassenbouwer voorzien we u graag van deskundig advies en een vrijblijvende offerte voor het vervangen van kasglas. Vertrouw op onze expertise om uw kas weer in optimale conditie te brengen.

Kas aan bedrijf