Kas laten bouwen

Wilt u een kas laten bouwen? Of het nu gaat om een gebruikte of een nieuwe kas, met onze jarenlange ervaring zorgen we voor het perfecte resultaat dat geheel aan uw wensen voldoet. Vanaf de eerste schets tot de uiteindelijke oplevering, wij van R vd Loos Greenhouses B.V. ondersteunen u in het gehele traject om uw droomkas te realiseren.

Wat zijn de voordelen van een tweedehands kas laten bouwen?

Een kas laten bouwen hoeft niet duur te zijn. In Nederland is het bouwen van een gebruikte kas erg populair en wij bieden u die mogelijkheid dankzij het vakkundig slopen van kassen aan. Hierbij bespaart u flink op de kosten zonder in te leveren op kwaliteit. Na oplevering is uw gebruikte kas bijna niet te onderscheiden van een nieuwe kas. Wij bouwen onze kassen volgens de strenge Nederlandse kassenbouwnormen.

Een nieuwe kas is uw droom en onze uitdaging

Wilt u liever een gloednieuwe kas? Geen probleem. Samen met onze vaste leveranciers zorgen wij voor kassen van de beste kwaliteit. Onze ervaren kassenbouwers zijn gespecialiseerd in het vakkundig bouwen van uw kas. Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden aan:

We denken actief met u mee om samen het project van uw dromen te realiseren.

Neem contact met os op voor het bouwen van uw droomkas

Met jarenlange ervaring in de kleine kassenbouw hebben we kennis en ervaring in elk type kas dat er bestaat. We zijn door heel Europa actief en beschikken over een team van deskundig personeel. Kwaliteit en klantenservice staan bij ons hoog in het vaandel. Bent u klaar om uw kas te laten bouwen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag om uw ideale kas te realiseren, van ontwerp tot oplevering.