Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Droomt u ervan om een breedkapper laten bouwen die naadloos aansluit bij uw bedrijfsbehoeften? Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. hebben we de expertise en de technologie om uw droom werkelijkheid te maken. De keuze voor een breedkapper is de ideale oplossing voor tuinbouwondernemers die niet alleen efficiëntie zoeken maar ook schaalbaarheid en flexibiliteit.

Heeft u vragen over het bouwen van een breedkapper voor uw bedrijf?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van een breedkapper laten bouwen?

Een breedkapper is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld hydroponische teeltsystemen en biedt de ruimte die u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien. Door deze kas te laten bouwen, integreert u makkelijk installaties voor klimaatcontrole en geavanceerde irrigatiesystemen. Daarnaast kunt u met ons bedrijf in kleine kasbouw rekenen op maatwerk. Van ontwerp tot realisatie, elk project wordt specifiek afgestemd op uw unieke behoeften en omstandigheden. Naast een breedkapper, is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor het bouwen van een venlokas.

Neem contact met ons bedrijf op voor uw breedkapper

Wilt u onze kassenbouwer in schakelen voor de bouw van uw breedkapper? Wacht dan niet langer en neem nu contact met ons op. Laat de kans niet schieten om uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Met een breedkapper bent u verzekerd van een flexibele, schaalbare oplossing die met u meegroeit. Dit is het moment om te investeren in uw bedrijf.

Breedkapper