Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Denkt u eraan om een venlokas laten bouwen voor uw tuinbouwonderneming? Dan zit u goed bij R. vd Loos Greenhouses B.V. uit Hoek van Holland. Wij zijn namelijk experts in de bouw van venlokassen, maar wij begeleiden u ook door het hele traject. Een venlokas biedt u de perfecte combinatie van ruimte-efficiëntie en geavanceerde technologische mogelijkheden voor uw bedrijf.

Heeft u vragen over het bouwen van een venlokas voor uw bedrijf?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van een venlokas bouwen?

Een venlokas is uitermate veelzijdig en biedt uitstekende klimaatbeheersingsopties voor uw bedrijf. Een kas laten bouwen is uitermate handig voor een breed scala aan gewassen. Zo is een venlokas ideaal voor de integratie van moderne technologieën zoals automatische scherminstallaties en energiebesparende systemen. Door ons in te schakelen voor het bouwen van een venlokas zorgt u voor een op maat gemaakte kleine kasbouw die uw bedrijf naar het volgende niveau tilt. Naast een venlokas schakelt u ons ook in om een breedkapper te bouwen.

Neem contact met ons op voor uw venlokas

Bent u klaar om de volgende stap te zetten en te investeren in het bouwen van een venlokas? Of vraagt u zich af wat een kast kost? Aarzel dan niet langer en neem contact op met ons voor het bouwen van een venlokas voor uw bedrijf. Wij staan als kassenbouwer klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het realiseren van uw droomkas. Dit is het perfecte moment om samen te werken met een bedrijf voor de bouw van een venlokas, dat uw ambities begrijpt en kan vertalen naar een rendabele, duurzame oplossing.

Venlokas