Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Denkt u eraan om een venlokas laten bouwen voor uw tuinbouwonderneming? Dan zit u goed bij R. vd Loos Greenhouses B.V. Wij zijn niet alleen experts in de bouw van venlokassen, maar wij begeleiden u ook door het hele traject. Een venlokas biedt u de perfecte combinatie van ruimte-efficiëntie en geavanceerde technologische mogelijkheden.

Heeft u vragen over het bouwen van een venlokas voor uw bedrijf?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van een venlokas bouwen?

Een venlokas is uitermate veelzijdig en biedt uitstekende klimaatbeheersingsopties. Het is niet alleen geschikt voor een breed scala aan gewassen, maar het bouwen van de kas is ook ideaal voor de integratie van moderne technologieën zoals automatische scherminstallaties en energiebesparende systemen. Met ons als uw bedrijf voor het bouwen van een venlokas zorgt u voor een op maat gemaakte kleine kas die uw bedrijf naar het volgende niveau tilt. Naast een venlokas zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen van een breedkapper.

Neem contact met ons op voor uw venlokas

Bent u klaar om de volgende stap te zetten en te investeren in het bouwen van een venlokas? Aarzel niet langer en neem contact met ons bedrijf voor het bouwen van een venlokas op. Wij staan als kassenbouwer klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het realiseren van uw droomkas. Dit is het perfecte moment om samen te werken met een bedrijf voor de bouw van een venlokas, dat uw ambities begrijpt en kan vertalen naar een rendabele, duurzame oplossing.

Venlokas