Renovatie aan kassen in Zuid-Holland

Renovatie aan kassen in Zuid-Holland is één van onze specialiteiten. Of het nu gaat om het vervangen van dek- of gevelsystemen of het verduurzamen van uw kas met zonnepanelen in plaats van glas, wij van R vd Loos Greenhouses B.V. begeleiden en ondersteunen u gedurende het hele proces. Als u overweegt om een kasrenovatie te laten uitvoeren in Zuid-Holland, zijn wij uw betrouwbare partner. Samen werken we naar een optimaal resultaat, zodat uw kasrenovatie volledig aan uw wensen voldoet.

Ga voor verduurzaming door middel van renovatie aan uw kassen

In tijden van stijgende gasprijzen is het verduurzamen van uw kas iets wat u steeds vaker voorbij hoort komen. Wij helpen u graag te onderzoeken welke duurzame oplossingen het beste bij uw situatie passen. Of het nu gaat om het plaatsen van zonnepanelen, het renoveren van het glas of betere isolatiematerialen, we denken actief met u mee in de renovatie aan kassen. Als u een kasrenovatie wilt laten uitvoeren met het oog op duurzaamheid, zijn wij de experts die u nodig hebt.

Wij renoveren ook tuincentra

Niet alleen voor kasonderhoud, maar ook voor de renovatie van tuincentra zijn wij uw ideale partner. Wij voorzien uw gevels en daken van polycarbonaat- en sandwichisolatie voor een optimale isolatie en een moderne uitstraling. Bovendien kunt u uw tuincentrum in veel gevallen openhouden tijdens de werkzaamheden, zodat u geen omzet misloopt. Overweegt u een kasrenovatie te laten uitvoeren in uw tuincentrum? Na deze metamorfose is uw tuincentrum klaar voor de toekomst en dankzij onze diensten in repartie en onderhoud, blijft uw kas of tuincentrum netjes behouden.

Neem contact op om uw kasrenovatie te laten uitvoeren

Bent u overtuigd van de mogelijkheden voor renovatie aan kassen? Met jarenlange expertise in vrijwel elk type kas, zijn onze gekwalificeerde kassenbouwers in heel Europa inzetbaar. Neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe we uw kasrenovatie kunnen laten uitvoeren tot een duurzaam en kostenefficiënt project. Samen realiseren we een resultaat waar u trots op mag zijn.