Over RvdLoos

Met meer dan 25 jaar ervaring in de kassenbouw hebben we genoeg ervaring  met elk type kas dat er bestaat. Wij bieden u daarom ook meerdere diensten aan. Voor renovatie, reparatie, onderhoud,bouw en sloop kunt u bij ons terecht. Wij zijn door heel Europa met goed personeel inzetbaar. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Meer weten? Kijk gerust verder.

Geschiedenis

R vd Loos Greenhouses is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in kassen. Met al meer dan 25 jaar bestaan hebben wij een goede klantenkring opgebouwd die we al jaren lang tevreden houden. Het bedrijf word gerund door Roland en tegenwoordig helpt zijn zoon Noah ook mee om het bedrijf in de toekomst voort te zetten. R van der Loos is een betrouwbare partner voor iedereen die opzoek is naar hoogwaardige diensten in de kassenbouw. Neem gerust contact met ons op  voor meer informatie over onze diensten.

Bedrijfswaarden

Kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. We werken alleen met de beste materialen en zorgen ervoor dat elk project aan onze hoge standaarden voldoet.

Integrity

We handelen altijd ethisch en met transparantie, zodat onze klanten weten dat ze op ons kunnen vertrouwen.

Professioneel

We hebben een team van specialisten die zich richten op het leveren van de beste service en het bereiken van de beste resultaten voor elk project.

Veiligheid

Al ons personeel is VCA-VOl gecertificeerd.

Green Building

Klant focus

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun wensen en zorgen ervoor dat we altijd de beste oplossingen bieden.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Projecten

renovatie

Wij hebben hier de oude polycarbonaat platen vervangen voor nieuwe.

renovatie

Wij hebben in Ouwehand Dierenpark het Orang Oetan verbijf gerenoveerd. Wij hebben hier nieuwe polycarbonaat en nieuwe roeden gemonteerd. We hebben hier ook het luchtmechaniek vervangen.

renovatie

Wij hebben van dit kasje de oude damwand platen in de gevel en het glas van het dek verwijderd. We hebben hiervoor witte plastic platen op het dek geplaatst en sandwichpanelen afgewerkt met zetwerk voor in de gevels.

Over ons.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de kassenbouw hebben we genoeg ervaring op gedaan met elk type kas dat er bestaat. Wij bieden u daarom ook meerdere diensten aan. Voor renovatie, reparatie, onderhoud,bouw en sloop kunt u bij ons terecht. Wij zijn door heel Europa met goed personeel inzetbaar. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Meer weten? Kijk gerust verder.