Het herstellen van schade aan kassen

Als betrouwbaar kasreparatiebedrijf staan wij bij R vd Loos Greenhouses B.V. direct tot uw beschikking om het herstellen van schade aan uw kas of kassen in Zuid-Holland zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Wind, hagel, brand, water, sneeuw, zijn namelijk allemaal factoren die ernstige schade aan uw kas kunnen toebrengen. Een calamiteit komt altijd onverwacht en kan binnen enkele minuten uw bedrijf of een deel daarvan verwoesten.

Ontdek onze snelle aanpak voor het herstellen van schade aan kassen

Glasschade kan dramatische gevolgen hebben voor uw teelt. Daarom komen wij als ervaren kasreparatiebedrijf zo snel mogelijk naar u toe om de situatie te beoordelen en een plan van aanpak op te stellen voor de renovatie van het glas in uw kas. Onze gespecialiseerde monteurs gaan direct aan de slag met het herstellen van de schade aan uw kas om te zorgen dat uw verlies geminimaliseerd wordt.

Wij zorgen voor de controle en het herstel van de constructie en fundering

Heeft u te maken met schade aan de constructie of fundering van uw kas? Of twijfelt u aan de staat ervan? Wij adviseren u om zo snel mogelijk een expert in renovatie aan kassen in te schakelen. Wij inspecteren de situatie ter plekke en gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing om de hagelschade aan de kas te repareren of andere schade aan uw kas te herstellen.

Neem contact met ons kasreparatiebedrijf op

Is uw kas beschadigd en bent u op zoek naar een betrouwbaar kasreparatiebedrijf? Neem dan nu contact met ons op. Ons kasreparatiebedrijf heeft een breed scala aan diensten en ons gekwalificeerde personeel is door heel Europa voor het herstellen van schade aan kassen inzetbaar. Wij staan met jarenlange ervaring als kassenbouwer voor u klaar om de schade aan uw kas te herstellen snel en efficiënt uit te voeren, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt.