Kasreparatie

Als betrouwbaar kasreparatiebedrijf staan we bij R. vd Loos Greenhouses B.V. direct tot uw beschikking voor vakkundige kasreparatie. Wij herstellen de schade aan uw kas of kassen in Zuid-Holland zo efficiënt mogelijk. Wind, hagel, brand, water, sneeuw, zijn allemaal factoren die ernstige schade aan uw kas kunnen toebrengen. Een calamiteit komt altijd onverwacht en kan binnen enkele minuten uw bedrijf of een deel daarvan verwoesten.

Professionele kasreparatie voor het herstellen van schade aan kassen

Glasschade kan dramatische gevolgen hebben voor uw teelt. Daarom komen wij als ervaren kasreparatiebedrijf zo snel mogelijk naar u toe om de situatie te beoordelen en een plan van aanpak op te stellen voor de renovatie van het glas in uw kas. Bij kasreparatie gaan onze gespecialiseerde monteurs direct aan de slag met het herstellen van de schade aan uw kas om te zorgen dat uw verlies geminimaliseerd wordt.

Wij zorgen voor de controle en het herstel van de constructie en fundering

Heeft u te maken met schade aan de constructie of fundering van uw kas? Of twijfelt u aan de staat ervan? Wij adviseren u om zo snel mogelijk een expert in kasrenovatie in te schakelen voor vakkundige kasreparatie. Wij inspecteren de situatie ter plekke. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing om de hagelschade aan de kas te repareren of andere schade aan uw kas te herstellen.

Neem contact met ons kasreparatiebedrijf op

Is uw kas beschadigd en bent u op zoek naar een betrouwbaar kasreparatiebedrijf uit Zuid-Holland voor kasreparatie? Neem dan nu contact met ons op. Ons kasreparatiebedrijf in Hoek van Holland heeft een breed scala aan diensten en ons gekwalificeerde personeel is door heel Europa voor het herstellen van schade aan kassen inzetbaar. Wij staan met jarenlange ervaring als kassenbouwer voor u klaar om de schade aan uw kas snel en efficiënt te herstellen , zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt.