Kasonderhoud

Regelmatig kasonderhoud laten uitvoeren is niet alleen een aanbeveling, maar ook een noodzaak. Dit onderhoud is essentieel om toekomstige problemen en hoge herstelkosten te voorkomen. Kassen zijn namelijk voortdurend in beweging, wat leidt tot slijtage van materialen en constructies en het juiste onderhoud voorkomt dit. Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. uit Hoek van Holland zijn we gespecialiseerd in het onderhoud aan kassen in Zuid-Holland.

Een jaarlijkse inspectie is van belang in het uitvoeren van kasonderhoud

Minimaal één keer per jaar grondig kasonderhoud uitvoeren is nodig voor het welzijn van uw kas. Wij kunnen u hierbij ondersteunen door uw kas te controleren op mogelijke zwakke punten. Van het luchtmechaniek en de goten tot de stormbeveiligingen en afvoeren, wij zorgen dat alles in topconditie is bij het uitvoeren van onderhoud aan uw kassen. Daarnaast verlenen wij ook de volgende diensten:

Ook voor het regelmatig laten uitvoeren van kasonderhoud staan wij voor u klaar.

Neem contact op voor professioneel kasonderhoud

Bent u geïnteresseerd in het professioneel laten uitvoeren van kasonderhoud? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Met jarenlange ervaring als kassenbouwer zorgen wij er samen voor dat uw kassen in optimale conditie blijven dankzij professioneel onderhoud bij iedere kas. Ons gekwalificeerde personeel in inzetbaar door heel Europa. Zo focust u zich op wat echt belangrijk is: uw teelt.