Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Het glas van kassen renoveren is een specialiteit die niet over het hoofd gezien mag worden. Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. uit Hoek van Holland begrijpen we dat het glas van uw kassen van essentieel belang is voor optimale groeiomstandigheden. Versleten of beschadigd glas kan leiden tot suboptimale lichtinval en temperatuurregeling, wat uw rendement negatief kan beïnvloeden. Het renoveren van het glas van uw kas voorkomt dit.

Heeft u vragen over onze glasrenovatie van uw kas?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Hoe wij glas van kassen renoveren

Het uitvoeren van een grondige renovatie van het glas van kassen is een proces waarbij aandacht voor detail cruciaal is. Na een uitgebreide inspectie van het bestaande glaswerk worden de zwakke plekken geïdentificeerd. Vervolgens wordt er beslist welke platen reparatie of onderhoud nodig hebben. We gebruiken bij kasrenovatie alleen hoogwaardig, duurzaam glas om ervoor te zorgen dat uw kas weer jarenlang mee kan. Door het glas van uw kassen te renoveren, investeert u in de levensduur van uw faciliteit. Door uw kas te verduurzamen verhoogt u de productiviteit en efficiëntie.

Neem contact met ons op voor een duurzamere toekomst

Het glas van uw kassen renoveren is een investering in uw bedrijf die zich zal terugbetalen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een grondige evaluatie en een vrijblijvende offerte. Laat ons als kassenbouwer uw partner zijn in het streven naar een duurzamere, efficiëntere en winstgevendere toekomst voor uw bedrijf.

Glas renoveren kas