Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Het laten reinigen van kasruiten is niet zomaar een klus; het is een investering in de productiviteit en levensduur van uw kas. Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. uit Hoek van Holland begrijpen we dat schone ruiten cruciaal zijn voor optimale lichtinval en daarmee voor een succesvolle teelt. Daarom bieden we u oplossingen op maat om uw kasruiten te laten reinigen.

Heeft u vragen over onze reiniging van uw kasruiten?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Waarom professioneel kasruiten laten reinigen de beste keuze is

Vuil, algen en kalkaanslag op de ruiten kunnen uw oogst en rendement negatief beïnvloeden. Om de beste resultaten te behalen, adviseren wij om uw kasruiten professioneel te laten reinigen. Waar nodig is reparatie en onderhoud ook een optie. Met behulp van gespecialiseerde apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zorgen onze experts met vakkundig kasonderhoud voor glanzende ruiten en een verhoogde lichtdoorlatendheid. In een schoon milieu gedijen uw planten beter en kunt u rekenen op een hogere opbrengst.

Neem direct actie voor een schonere kas

Een schone kas begint met schone ruiten. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw kasruiten te laten reinigen of kasglas te vervangen. Een snelle en doelgerichte aanpak kan het verschil maken tussen een gemiddelde en een uitzonderlijke oogst. Ons team aan professionele kassenbouwers staat klaar om u te adviseren en direct een offerte op maat te maken. Neem dus nu die belangrijke stap om uw kasruiten te laten reinigen en zorg voor een kas die het hele jaar door presteert op topniveau.

Vieze kas