Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Kleine kasbouw is meer dan alleen een paar stukken glas en wat metaal. Het is een zorgvuldig proces dat precisie en expertise vereist. Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. uit Hoek van Holland begrijpen we dat als geen ander. We weten dat zelfs de kleinste kassen in de categorie van kleine kasbouw een grote impact kunnen hebben, zowel op uw bedrijf als op de wereld om ons heen.

Heeft u vragen over het bouwen van een kleine kas voor uw bedrijf?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Professionele kleine kasbouw voor uw onderneming

Nu vraagt u zich wellicht af: hoe kun je een kas laten bouwen, vooral als het gaat om kleine kasbouw? We hebben het over kassen die maximaal 1.000 m² in omvang zijn. Eerst wordt het terrein waar de kas op komt grondig geanalyseerd om de optimale locatie te bepalen. Daarna kijken we naar factoren als lichtinval, waterafvoer en energie-efficiëntie. Materialen van hoge kwaliteit zijn essentieel, evenals een ontwerp dat maximale opbrengst garandeert. Het zijn echter de details die het verschil maken. Ventilatiesystemen, zonneschermen, irrigatiesystemen; allemaal worden ze op maat gemaakt om de perfecte omgeving te creëren voor wat u ook maar wilt verbouwen. In de kasbouw maken wij onder andere de volgende soorten kassen:

Zo bieden wij altijd een passende oplossing voor uw bedrijf aan.

Neem contact met ons op voor uw kleine kas

Heeft u ambities in de kleine kasbouw en wilt u een professioneel bedrijf inschakelen. Ons team aan professionele kassenbouwers in de kleine kasbouw staat klaar om u te helpen uw visie te realiseren. Neem contact met ons op en ontdek wat er allemaal mogelijk is. De kwaliteit van uw oogst hangt af van de kwaliteit van uw kas, en met ons aan uw zijde kan die niet anders dan uitmuntend zijn.

Kas aan bedrijf