Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. in Hoek van Holland bieden we gebruikte kassen aan voor een voordelige prijs. Een tweedehands kas combineert de robuustheid en efficiëntie van een nieuwe kas met een budgetvriendelijk prijskaartje. Als u uw bedrijf wilt uitbreiden of moderniseren is het de ideale oplossing. Wij helpen u daar graag bij. Met een tweedehands kas zet u de volgende stap op het gebied van duurzaarmheid binnen uw onderneming.

Heeft u vragen over onze gebruikte kassen voor uw bedrijf?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van gebruikte kassen tegen een aantrekkelijke prijs?

Investeren in gebruikte kassen en gebruikte kasmaterialen is vanwege de prijs goed voor uw portemonnee, maar het is ook een duurzame keuze. Door te kiezen voor gebruikte kassen voor een voordelige prijs, maakt u een ecologisch verantwoorde beslissing. Door het vakkundig slopen van de kassen, worden ze hergebruikt en dragen ze bij aan een circulaire economie. Daarnaast is iedere tweedehands kas grondig geïnspecteerd en gerenoveerd door ons als kassenbouwer. Hierdoor voldoen ze aan alle hedendaagse eisen. Met een tweedehands kas geniet u van een hoge ROI, terwijl u ook uw ecologische voetafdruk verkleint.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Vraagt u uzelf af ‘wat kost een kast’? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor gebruikte kassen voor een voordelige prijs te bespreken. Of u nu nieuw bent in de wereld van de tuinbouw of een doorgewinterde veteraan, ons deskundige team helpt u de perfecte tweedehands kas te vinden die past bij uw project. Laat ons samen een succesvolle en duurzame toekomst opbouwen.

Kas slopen