Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. bieden we gebruikte kassen voor een voordelige prijs aan. Deze optie combineert de robuustheid en efficiëntie van een nieuwe kas met een budgetvriendelijk prijskaartje. Als u uw bedrijf wilt uitbreiden of moderniseren is dit de ideale oplossing en daarin zijn wij de juiste partner.  

Heeft u vragen over onze gebruikte kassen voor uw bedrijf?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van gebruikte kassen tegen een aantrekkelijke prijs?

Investeren in gebruikte kassen en gebruikte kasmaterialen is niet alleen goed voor uw portemonnee, het is ook een duurzame keuze. Door te kiezen voor gebruikte kassen voor een voordelige prijs, maakt u een ecologisch verantwoorde beslissing. Door het vakkundig slopen van de kassen, worden ze hergebruikt en dragen ze bij aan een circulaire economie. Daarnaast zijn ze grondig geïnspecteerd en gerenoveerd door ons als kassenbouwer, waardoor ze aan alle hedendaagse eisen voldoen. Op deze manier geniet u van een hoge ROI, terwijl u ook uw ecologische voetafdruk verkleint.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor gebruikte kassen voor een voordelige prijs te bespreken. Of u nu nieuw bent in de wereld van de tuinbouw of een doorgewinterde veteraan, ons deskundige team helpt u de perfecte kas te vinden die past bij uw project. Laat ons samen een succesvolle en duurzame toekomst opbouwen.

Kas slopen