Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Als u aan uw volgende kasteeltproject denkt, overweeg dan gebruikte kasmaterialen als een efficiënte en kosteneffectieve oplossing. Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. begrijpen we de unieke uitdagingen van de tuinbouwsector en bieden we u een breed scala aan hoogwaardige gebruikte materialen om aan al uw eisen te voldoen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u door het proces te begeleiden, van selectie tot installatie.

Heeft u vragen over onze gebruikte kasmaterialen voor uw bedrijf?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

De duurzaamheid van gebruikte kasmaterialen

Door het vakkundig slopen van kassen, bieden wij gebruikte kasmaterialen aan. Duurzaamheid gaat niet alleen over het milieu; het gaat ook over efficiënt gebruik van uw middelen. Gebruikte kasmaterialen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook gecontroleerd op kwaliteit en duurzaamheid. Door te kiezen voor deze materialen bij ons als kassenbouwer, draagt u bij aan een circulaire economie, waarin materialen hergebruikt worden in plaats van afgedankt. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor de planeet. U beperkt afval en vermindert de vraag naar nieuwe productie, waardoor natuurlijke hulpbronnen gespaard blijven. Naast losse materialen, bouwen wij ook gebruikte kassen tegen een aantrekkelijke prijs.

Neem contact met ons op voor tweedehands materialen

Wilt u meer weten over de voordelen van gebruikte kasmaterialen voor uw tuinbouwproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en helpen u met een oplossing die op uw specifieke behoeften is afgestemd. U hoeft niet langer te kiezen tussen kostenbesparing en duurzaamheid; met gebruikte kasmaterialen heeft u beide.

Kas slopen