Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Het verduurzamen van uw kas is een investering in de toekomst, voor zowel uw bedrijf als het milieu. Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. zien we dat de vraag naar duurzame oplossingen blijft groeien, en terecht. Het verduurzamen van kassen leidt tot een lagere energierekening, een beter milieu en hogere bedrijfsrendementen.

Heeft u vragen over onze verduurzaming van uw kas?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Wat zijn de stappen van het verduurzamen van uw kas?

Wanneer u besluit uw kas te verduurzamen, zijn er verschillende maatregelen in de renovatie van uw kas die u kunt nemen. Thermische schermen bij de renovatie van het glas verbeteren de isolatie en houden de warmte beter vast, wat leidt tot een aanzienlijke energiebesparing. Zonnepanelen dragen bij aan het opwekken van duurzame energie, terwijl waterrecyclingsystemen zorgen voor minder waterverspilling. Het gebruik van duurzame bouwmaterialen en het vervangen van traditionele lampen door Ledverlichting zijn andere stappen in de reparatie en het onderhoud om uw kas te verduurzamen.

Neem contact met ons op voor een duurzame kas

Het is tijd om de volgende stap in duurzaamheid te zetten. Neem contact met ons op om een plan op maat te maken voor het verduurzamen van uw kas. Onze experts aan professionele kassenbouwers staan klaar om u te begeleiden in dit belangrijke proces. Een duurzame kas is niet alleen goed voor het milieu, maar verbetert ook uw bedrijfsresultaten op de lange termijn.

Solar Kas