Duurzame manier van bouwen

VCA-VOl gecertificeerd

Spoedaanvraag mogelijk

Reparatie en onderhoud van uw kassen zijn van vitaal belang voor de levensduur en productiviteit van uw tuinbouwonderneming. Bij R. vd Loos Greenhouses B.V. nemen we deze taken uiterst serieus. Net als de gezondheid van een plant belangrijk is voor de uiteindelijke oogst, is de gezondheid van uw kas cruciaal voor de algehele bedrijfsvoering.

Heeft u vragen over het onderhoud en reparaties aan uw kassen?

U kunt onze dienstenpagina bekijken of met ons contant opnemen voor meer informatie.

Het belang van reparatie en onderhoud van kassen

Nog steeds onderschatten veel ondernemers het belang van professioneel uitgevoerde reparatie en onderhoud van kassen. Het gaat hierbij niet enkel om het vervangen van een kapotte ruit, het reinigen van het glas of het smeren van scharnieren. Wij zorgen voor een grondige inspectie van de constructie, het glas, de scherminstallaties en de klimaatsystemen. Daarnaast repareren we acuut hagelschade aan uw kas. Dit alles om een optimale groeiomgeving te behouden. Wanneer de reparatie en het kasonderhoud adequaat worden uitgevoerd, kan dat resulteren in een hogere opbrengst, langere levensduur van uw kas en een verlaagd risico op problemen in de toekomst.

Neem contact met ons op voor onderhoud op maat

Het tijdig en professioneel uitvoeren van reparatie en onderhoud van kassen is geen luxe, maar een noodzaak. Daarom nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Onze specialistische kassenbouwers staan klaar om u een op maat gemaakt onderhoudsplan te bieden. Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen, zorgen wij ervoor dat uw investering in reparatie en onderhoud zich meervoudig terugbetaalt.

Kapotte kas